Badplats Abborrtjärn på allabadplatser.se

SOMMARLOV OCH FRITT FISKE ABBORRTJÄRN

Vindelbygden beslutade under 2021 att släppa fisket fritt i Abborrtjärn. Vi vill stimulera intresset för fiske genom att låta barn och vuxna fiska gratis vid denna fina sjö som ligger mitt i byn Abborrtjärn några kilometer norr om Vindeln. Förutom fritt fiske så finns här en välbesökt badplats och möjligheten till att fricampa.

Vill man prova på att fiska lite ädlare fisk så finns det en lite sjö invid som heter Lillabborrtjärn där vi planterar in Röding, öring och regnbåge. Du löser fiskekort enklast på denna sida eller på fiskekort.se, kort finns även att lösa på kaffe skog och rök eller OK inne i Vindeln.

Alla kort finns på https://www.fiskekort.se/fiskevardsomrade/vindelbygden/

Välkomna och skitfiske önskar styrelsen!